Macanudo Inspirado Petit Piramide

Macanudo Inspirado Petit Piramide

produkt information för Macanudo Inspirado Petit Piramide

Macanudo Inspirado Petit Piramide

Balanserat mediumfylligt med utmärkt balans. Kryddiga toner kombinerat med en lätt sötma.

Röktid: ca 30 min

88 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Macanudo Inspirado Petit Piramide eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

  Skriv din recension

  Macanudo

  (Dominikanska Republiken / Honduras)

  Macanudo, detta klassiska märke som grundades redan 1868, är Amerikas största och mest populära cigarrmärke. Macanudo startades av människor som flytt från Kuba till Jamaica på grund av frihetskriget mot den spanska kolonialmakten. Fram till 1968, då General Cigars tog över företaget, såldes Macanudo endast i Storbritannien. 1971 introducerades Macanudo i USA med en helt ny blandning av tobak och framgången lät inte vänta på sig. På grund av ofördelaktiga förhållanden på Jamaica så flyttades produktionen successivt till Dominikanska Republiken och så sent som år 2000 slutade man helt med produktion på Jamaica. Sedan 2014 producerar man också Macanudo i Honduras. Idag är Macanudo till volym världens största märke när det gäller handrullade cigarrer. Det finns många serier inom Macanudo, men märkets grundserier är den lätta Café och den mycket omtyckta Maduro. För några år sedan introducerades Macanudo 1968 där man tydligt gick mot mot en mer kraftfull karaktär. 2015 togs nästa steg med Inspirado-serien vilken tillhör de mer kraftfulla cigarrerna inom Macanudo. Vi för vi idag fem olika serier:

  Café

  Denna serie, som är känd för sin mildhet och goda kvalitet, karakteriseras som en angenäm och lätt cigarr med en relativt kort eftersmak. Cigarrerna har en inlaga av tobak från Dominikanska Republiken och Mexico med ett omblad från San Andres Tuxtla i Mexico och ett mycket vackert täckblad från Connecticut USA.

  Maduro

  Dessa cigarrer är bland de lättaste madurocigarrer som finns på marknaden. Täckbladet är ett klassiskt extra fermenterat US Connecticut Broadleaf, inlaga och omblad är av dominikanskt och mexikanskt ursprung. Cigarrerna erbjuder en lätt och aromatisk karaktär med en viss sötma tack vare täckbladet. Styrka mild-medium.

  Inspirado

  Med Inspirado-serien ville Macanudo skapa en cigarr som var lite mer komplex i sin karaktär. För att åstadkomma detta innehåller cigarrerna tobak från ett flertal av världens mest kända odlingsområden. Under namnet finns två serier Inpirado & Inspirado Black.

  Macanudo