Cigarr

Cigarrer är enligt många den renaste formen av tobak som vi konsumerar. Cigarrer är endast tobaksblad som mognat under en lång tid och rullats ihop till en rulle dom antänds och röks direkt. Vad som påverkar smaken i cigarren bestäms av vilken tobak man använt sig av och hur den har behandlas. Oftast så är behandlingsprocessen en form av fermentering där tobaksbladen hängs upp och behandlas med värme.

Här på Nettotobak finner du ett brett sortiment av cigarrer från alla världens hörn. Du kan fynda äkta Kubanska cigarrer till Sveriges lägsta priser. Vi har allt från väldigt prisvärda cigarrer för vardagsnjutaren till dom mer exklusiva cigarrerna till den riktiga cigarrexperten. Vi på Nettotobak stävar efter att alltid ha ett uppdaterat sortiment med dom senaste nyheterna först! 

Alla cigarrer du köper från Nettotobak förvaras säkert i en ständigt kontrollerad humidor, vi tar vår cigarrförvaring på största allvar och ser alltid till att cigarrerna hålls i så bra miljö som möjligt. Våra cigarrer kommer från Kuba, Nicaragua, Italien, Brasilien m.m.

Humidorer

Scrolla för mer produkter