Cigariller

Cigarill kommer från Spanskan's "cigarillo" vilket betyder "kort cigarr", och det är precis vad du finner här. Cigariller är korta och smala cigarrer som kan lättas jämföras med en cigarr i cigarettstorlek. Cigariller rullas precis som cigarrer och innehåller fyllning och lindas i ett täckblad. Tobaken och mognadsprocessen av tobaken gör att cigariller har en mer komplicerad smakprofil än cigaretter och kommer ofta med någon form av smaksättning då man enkelt kan tillsätta örter till tobaksblandningen. 

Cigariller tillverkas oftast utan något filter, det betyder att du inte kan röka dom som en cigarett utan dom är utformade för munbloss och att man verkligen skall hålla inne röken i munnen och uppleva smakerna. På det sättet liknar cigariller cigarrer. Det finns även cigariller med filter, men då detta hör till undantag har vi på Nettotobak märkt alla cigariller MED filter. Och dom utan denna märkning kommer utan filter.

Många cigarrtillverkare skapar även cigariller med samma tobak som i deras cigarrer, så det är inte helt ovanligt att se cigariller från Cohiba, Davidoff eller Perdomo.
Vi har allt från klassiska cigariller från dom stora cigarrföretagen till moderna cigariller med spännande smaksättningar.

Humidorer
Slide thumbnailKöp Cafe Creme Cigariller Billigt här !

Scrolla för mer produkter