Hoyo De Monterrey Epicure No. 2 (tub)

Hoyo De Monterrey Epicure No. 2 (tub)

produkt information för Hoyo De Monterrey Epicure No. 2 (tub)

Hoyo De Monterrey Epicure No.2 är en av dom mest välkända robustos på marknaden och anses av många vara ett "måste ha" i sin humidor. Cigarren har ett väldigt lågt nikotininnehåll men massvis med smak. Rökupplevelsen är söt och mjuk med en trevlig kombination av kaffe och teblad med en lätt kryddighet.

Mått: 124 x 19,8mm

Land: Kuba

Styrka: Medium / Full

145 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Hoyo De Monterrey Epicure No. 2 (tub) eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

8500001060918

    Skriv din recension

    Don José y Batet började jobba på sin farbrors plantage i Vuelta Abajo, en region känt för dess unika egenskaper och förutsättningar för tobaksplantage när han var 13 år gammal.

    20 år senare öppnade José sin egen cigarrfabrik i Havana och började där producera sin egen linje cigarrer som han kallade La Escepción.

    År 1865 använde han vinsten från sin fabrik till att köpa en av de bästa tobaksplantagen i Vuelta Abajo och döpte en ny cigarrlinje efter den, detta blev linjen Hoyo De Monterrey.

    Hoyo De Monterrey