Hoyo De Monterrey Coronations

Hoyo De Monterrey Coronations

produkt information för Hoyo De Monterrey Coronations

69 Kr

Betyg:

Tomas

Titel: Otur

Cigarren som jag fick var lite tilltryckt i ändan (röret som den kom i var dock oskadad, vet inte vad dom har för kvalitetskontroll innan dom stoppar i dom i tubos...

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Hoyo De Monterrey Coronations eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  8500001060024

  • Tomas
   2018-07-26

   Otur

   Cigarren som jag fick var lite tilltryckt i ändan (röret som den kom i var dock oskadad, vet inte vad dom har för kvalitetskontroll innan dom stoppar i dom i tubos men det borde dom sett. Gick att röka ändå men var lite trög i draget. Jag är komplett nybörjare på cigarr dock.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Don José y Batet började jobba på sin farbrors plantage i Vuelta Abajo, en region känt för dess unika egenskaper och förutsättningar för tobaksplantage när han var 13 år gammal.

  20 år senare öppnade José sin egen cigarrfabrik i Havana och började där producera sin egen linje cigarrer som han kallade La Escepción.

  År 1865 använde han vinsten från sin fabrik till att köpa en av de bästa tobaksplantagen i Vuelta Abajo och döpte en ny cigarrlinje efter den, detta blev linjen Hoyo De Monterrey.

  Hoyo De Monterrey