Hoyo De Monterrey Coronations

Hoyo De Monterrey Coronations

produkt information för Hoyo De Monterrey Coronations

Hoyo de Monterrey Coronations är en mild och lätt cigarr som röks snabbt och lätt. En utmärkt finare vardags cigarr med en simplare smakprofil. Smaken är en lätt jordig och kryddig cigarr. Med tiden utvecklas smakerna till att bli mer nötig och man kan känna toner av choklad.

Mått: 129 x 16,6mm

Land: Kuba

Styrka: Mild

69 Kr

Betyg:

Tomas

Titel: Otur

Cigarren som jag fick var lite tilltryckt i ändan (röret som den kom i var dock oskadad, vet inte vad dom har för kvalitetskontroll innan dom stoppar i dom i tubos...

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Hoyo De Monterrey Coronations eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 09:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  8500001060024

  • Tomas
   2018-07-26

   Otur

   Cigarren som jag fick var lite tilltryckt i ändan (röret som den kom i var dock oskadad, vet inte vad dom har för kvalitetskontroll innan dom stoppar i dom i tubos men det borde dom sett. Gick att röka ändå men var lite trög i draget. Jag är komplett nybörjare på cigarr dock.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Don José y Batet började jobba på sin farbrors plantage i Vuelta Abajo, en region känt för dess unika egenskaper och förutsättningar för tobaksplantage när han var 13 år gammal.

  20 år senare öppnade José sin egen cigarrfabrik i Havana och började där producera sin egen linje cigarrer som han kallade La Escepción.

  År 1865 använde han vinsten från sin fabrik till att köpa en av de bästa tobaksplantagen i Vuelta Abajo och döpte en ny cigarrlinje efter den, detta blev linjen Hoyo De Monterrey.

  Hoyo De Monterrey