Davidoff Cigarr Winston Churchill Petit Panetela /5-Pack
Davidoff Cigarr Winston Churchill Petit Panetela /5-Pack
Davidoff Cigarr Winston Churchill Petit Panetela /5-Pack
Davidoff Cigarr Winston Churchill Petit Panetela /5-Pack

Davidoff Cigarr Winston Churchill Petit Panetela /5-Pack

365 Kr

information om Davidoff Cigarr Winston Churchill Petit Panetela /5-Pack

Format: Short Panetela / 15x102 mm / Dominikanska Republiken

Sakkunnigt konstruerade i Dominikanska, Davidoff Winston Churchill Petit Panetela, är en läcker hyllning till den berömda krigsledaren Storbritannien.

Tipsa dina vänner genom:

Under hela sitt liv Sir Winston var en resenär som utforskade världen genom sitt arbete som krigskorrespondent vilket fick till följd att bredda sina horisonter och hans sinne. Detta tog honom till Kuba och där började hans kärlek till cigarrer. På senare tid har Churchills gett namn åt en cigarr storlek som var hans favorit.

Skriv din recension

Skriv din recension

Davidoff Historia

Zino Davidoff föddes i Kiev 1906. Fadern var en specialist på blandning av orientaltobak. 1911 flydde familjen undan tsarens förtryck. Schweiz och närmare bestämt Genève blev anhalten där fadern öppnade en tobaksbutik. Zino reste i unga år under fem år runt i tobaksvärlden efter avslutad skolgång. Argentina, Brasilien och Kuba var länder han besökte och där fördjupade han sin kunskap om tobak och cigarrframställning. Han var en kunskapstörstande person som lärde sig allt om odling, förädling och tobaksblandning. Efter andra världskriget skapade han en serie cigarrer på Kuba som hette ”Chateau”, efter de berömda franska vinslotten. Ryktet om dessa cigarrer spred sig över hela världen på grund av deras extraordinära kvalitet. 1970 slöts ett avtal med Dr Ernst Schneider ägare till det i Basel baserade Oettinger Imex. Det blev startskottet för internationaliseringen av varumärket och namnet Davidoff blev snart ett världsmärke och en mycket stark kvalitetssymbol. 1991 lanserade Davidoff sin nya generation av cigarrer från Dominikanska Republiken och snabbt spred sig succén över hela världen. Detta var en helt ny typ av cigarrupplevelse med lätta karaktärsfulla cigarrer som har en unik balans mellan styrka och arom. 1994 den 14 januari avlider Zino Davidoff 88 år gammal och en lång livsgärning i njutningens tjänst avslutas. Minnet av denna cigarr- och njutningspersonlighet kommer för alltid att leva vidare med bland annat dessa bevingade ord:
To enjoy, one must love To love, one must understand To understand, one must know To know, one must learn.

Davidoff