Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack
Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack
Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack
Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack

Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack

produkt information för Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack

Format: Petit Panetela / 13x104 mm / Dominikanska Republiken

Davidoff Primeros Maduro är mer aromatisk och lite fylligare än sitt mycket populära syskon Primeros. Skillnaden ligger i täckbladet, vilket är ett vackert Ecuador Special Sun Grown. Inlagan i Primeros-serien är densamma som i den mycket omtyckta Davidoff No.2.Var god och välj förpackning nedan:

350 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Davidoff Cigarr Primeros Dominikanska Maduro/6-Pack eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

Format: Petit Panetela / 13x104 mm / Dominikanska Republiken

Davidoff «Primeros» var den första cigarren i denna relativt nya serie. Alla primeros-cigarrerna är handrullada med en inlaga i shortfiller. Primeros är rullad med samma blandning som används för den eleganta cigarren Davidoff No 2. Den har en mild styrka och en mjuk aromatisk karaktär. Med tiden har serien utvigdats med en maduro variant och två olika med nicaraguatobak. Gemensamt för de alla är att de är mycket balanserad med mjuk karaktär. Formatet är Petit Panetela, vilket gör den utmärkt för de korta njutningsstunderna. Cigarrerna ligger förpackade i en elegant plåtask om sex cigarrer för bekväm hantering.

    Skriv din recension

    Davidoff Historia

    Zino Davidoff föddes i Kiev 1906. Fadern var en specialist på blandning av orientaltobak. 1911 flydde familjen undan tsarens förtryck. Schweiz och närmare bestämt Genève blev anhalten där fadern öppnade en tobaksbutik. Zino reste i unga år under fem år runt i tobaksvärlden efter avslutad skolgång. Argentina, Brasilien och Kuba var länder han besökte och där fördjupade han sin kunskap om tobak och cigarrframställning. Han var en kunskapstörstande person som lärde sig allt om odling, förädling och tobaksblandning. Efter andra världskriget skapade han en serie cigarrer på Kuba som hette ”Chateau”, efter de berömda franska vinslotten. Ryktet om dessa cigarrer spred sig över hela världen på grund av deras extraordinära kvalitet. 1970 slöts ett avtal med Dr Ernst Schneider ägare till det i Basel baserade Oettinger Imex. Det blev startskottet för internationaliseringen av varumärket och namnet Davidoff blev snart ett världsmärke och en mycket stark kvalitetssymbol. 1991 lanserade Davidoff sin nya generation av cigarrer från Dominikanska Republiken och snabbt spred sig succén över hela världen. Detta var en helt ny typ av cigarrupplevelse med lätta karaktärsfulla cigarrer som har en unik balans mellan styrka och arom. 1994 den 14 januari avlider Zino Davidoff 88 år gammal och en lång livsgärning i njutningens tjänst avslutas. Minnet av denna cigarr- och njutningspersonlighet kommer för alltid att leva vidare med bland annat dessa bevingade ord:
    To enjoy, one must love To love, one must understand To understand, one must know To know, one must learn.

    Davidoff