Alec Bradley Black Market Robusto

Alec Bradley Black Market Robusto

produkt information för Alec Bradley Black Market Robusto

Välbalanserad med en blandning av kryddor Och Krämiga toner.

Röktid: ungefär 40 min 

83 Kr

Betyg:

Johan Sandberg

Titel: Black Market Robusto

Mycket bra cigarr som passar närsom helst. Doftar fantastiskt

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Alec Bradley Black Market Robusto eller undrar över något annat finns vi på


  Öppettider:

  vardagar: 10:00 - 18:30

  Lördag: 10:00 - 16:00

  • Johan Sandberg
   2017-09-13

   Black Market Robusto

   Mycket bra cigarr som passar närsom helst. Doftar fantastiskt

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Alec Bradley

  Ett relativt ungt cigarrföretag som startades 1996 av Alan Rubin. Alec Bradley har rönt stor framgång med många utmärkelser och kommer ofta mycket högt i cigarrtidningarnas betygslistor. I Sverige finns det tre olika serier, samtliga producerade i Honduras. 

  Black Market 

  I dessa välbalanserade cigarrer finner man en blandning av krydda och krämiga toner. Tillverkad av Nestor Plasencia i Honduras. Cigarrerna består av honduransk tobak, ett omblad av Sumatra typ rullat i ett härligt mörkt maduro-täckblad. Cigarrerna i denna serie har en mediumfyllig styrka. 

  Prensado

  När denna serie kom ut på marknaden blev de genast mycket omskrivna. År 2011 utsåg tidningen Cigar Aficionado Prensado till årets bästa cigarr. Prensado är en blandning av Corojo-tobak från Honduras som tillsammans med annan tobak från Nicaragua och Honduras skapat denna fullträff. Som namnet antyder är Prensado-serien boxpressad. Cigarrena i denna serie är ganska kraftfulla med med en mjuk karaktär. Rostade toner med inslag av kaffe och peppar som följer med genom hela upplevelsen.

  Sanctum

  Den senaste serien från Alec Bradley har precis som de flesta andra serier fått lysande betyg. Sanctum är en blandning med inlaga av tobak från Colombia, Nicaragua och Honduras. Ombladet är från Costa Rica omgivet av ett Corojo täckblad från Honduras. medium till fylliga i styrka. Karaktären är en ökande resa med inslag av vitpeppar, kanel, vanilj och en nötig eftersmak.

   

  Alec Bradley