Alec Bradley Black Market Robusto

Alec Bradley Black Market Robusto

83 Kr

information om Alec Bradley Black Market Robusto

Välbalanserad med en blandning av kryddor Och Krämiga toner.

Röktid: ungefär 40 min 

Tipsa dina vänner genom:

Vi saknar ytterligare information om Alec Bradley Black Market Robusto
har du frågor om denna produkten kan du kontakta kundtjänst här

  • Johan Sandberg
    2017-09-13

    Black Market Robusto

    Mycket bra cigarr som passar närsom helst. Doftar fantastiskt

    • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

Alec Bradley

Ett relativt ungt cigarrföretag som startades 1996 av Alan Rubin. Alec Bradley har rönt stor framgång med många utmärkelser och kommer ofta mycket högt i cigarrtidningarnas betygslistor. I Sverige finns det tre olika serier, samtliga producerade i Honduras. 

Black Market 

I dessa välbalanserade cigarrer finner man en blandning av krydda och krämiga toner. Tillverkad av Nestor Plasencia i Honduras. Cigarrerna består av honduransk tobak, ett omblad av Sumatra typ rullat i ett härligt mörkt maduro-täckblad. Cigarrerna i denna serie har en mediumfyllig styrka. 

Prensado

När denna serie kom ut på marknaden blev de genast mycket omskrivna. År 2011 utsåg tidningen Cigar Aficionado Prensado till årets bästa cigarr. Prensado är en blandning av Corojo-tobak från Honduras som tillsammans med annan tobak från Nicaragua och Honduras skapat denna fullträff. Som namnet antyder är Prensado-serien boxpressad. Cigarrena i denna serie är ganska kraftfulla med med en mjuk karaktär. Rostade toner med inslag av kaffe och peppar som följer med genom hela upplevelsen.

Sanctum

Den senaste serien från Alec Bradley har precis som de flesta andra serier fått lysande betyg. Sanctum är en blandning med inlaga av tobak från Colombia, Nicaragua och Honduras. Ombladet är från Costa Rica omgivet av ett Corojo täckblad från Honduras. medium till fylliga i styrka. Karaktären är en ökande resa med inslag av vitpeppar, kanel, vanilj och en nötig eftersmak.

 

Alec Bradley