Ritmeester Moods

Ritmeester Moods

produkt information för Ritmeester Moods

Ritmeester Moods är aromatiska cigariller som kännetecknas av den helt unika Moods aromen som har inslag av söta, mogna och mörka frukter. Tobaken som används är en noggrant utvald blandning av tropisk och amerikansk virginiatobak som täcks av vackra javablad från Indonesien. Alla dessa faktorer ger en aromatisk, intensiv och fyllig cigarill!

48 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Ritmeester Moods eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Ritmeester Modds är aromatiska cigariller som kännetecknas av den helt unika Moods aromen som har inslag av söta, mogna och mörka frukter. Tobaken som används är en noggrant utvald blandning av tropisk och amerikansk virginiatobak som täcks av vackra javablad från Indonesien. Alla dessa faktorer ger en aromatisk, intensiv och fyllig cigarill!

Inlaga: Tropisk och Amerikansk Virginiatobak
Täckblad: Java
Smak: Aromatisk Frukt
Längd: 74mm
Inget Filter
Levereras i 10-pack

    Skriv din recension

    Ritmeester har en lång tradition av internationell tillverkning av cigarrer och cigariller. Redan 1887 så grundades Rittmeester av bröderna Joachem van Shuppen och Marinus van Shuppen i den hollänska staden Veenendaal, som 1915 bytte namn till Ritmeester.

    Ritmeester