Välkommen till Göteborgs Tobakshandel!

Välkommen till Göteborgs Tobakshandel!

Göteborgs Tobakshandel har allt för dig som livsnjutare! I denna bloggen berättar vi allt om Göteborgs Tobakshandel och vad vi har att erbjuda dig!

Välkomna till Göteborgs Tobakshandel!

Om du bor i Göteborg eller är på besök så har du verkligen missat något om du inte besöker Göteborgs Tobakshandel. Denna butik är specialiserad på att erbjuda ett enormt sortiment av Cigarrer och Piptobak tillsammans med en stor samling med tillbehör och allt du kan behöva vid cigarr och piprökning och mycket mycket mer.cigarrs

Cigarr

Från det ögonblick man stiger in i butiken så möts man av en klassisk design. Allt från den vackra träinredningen till den massiva koppardisken med en klassisk kassaapparat talar för att man har lagt ner tid och kärlek för att skapa en inbjudande miljö.

Huvudattraktionen är helt klart dom massiva humidorerna fyllda med olika exklusiva direkt från Cuba och andra delar av Syd och Central-Amerika. Här finner du cigarrer från dom mest välkända tillverkarna, såsom Cohiba, Romeo y Julieta, U.Uppmann, Montecristo.

Alla cigarrer hålls i väl kontrollerade humidorer, alla utrustade med luftfuktighetsmätare så du själv kan se att dom hålls under noggrann övervakning av personalen. Man har tillochmed upprättat en exklusiv ”walk-in” humidor där du kan välja och vraka mellan olika cigarrsorter och finna dom mest populära sorterna men även en hel del unika uppstickare.

Kanske du hittar din nya favoritcigarr!

Pipor

På Göteborgs Tobakshandel har dem även satt upp en stor samling med pipor. Alla sitter stiligt upphängda på väggen för att verkligen visa upp dess vackra utseende. Du finner även olika pipverktyg och tändare här, om du är ute efter en present till en bekant så finns det mer exklusiva tändare från kända märken som Cohiba och till och med Ferraris egna tändarmärke.

Här finner du även en samling med äkta Zippo tändare självklart är dom äkta och kontrollerade, därför hedrar vi Zippos livstids garanti för reparationer. I kassan kan dom hjälpa dig hitta formulären man behöver fylla i.

Behöver man piptobak så finner man det vid disken. Vår otroligt kunniga personal hjälper dig gärna välja vilken piptobak som passar just dig. Vi har även piptobaksblandningar i lösvikt som man kan lukta på och känna på. Du kan även få tips om du vill göra dina egna tobaksblandningar.

Snus

Göteborgs tobakshandel handlar inte bara om Cigarrer och Pipor, du finner även mycket från det enorma sortimentet på Nettotobak.com här. Vi har ett helt kylrum fullt från golv till tak med olika snussorter. Dom hålls kylda för att bevara bästa möjliga smak och konsistens.

Fynda bland alla dom klassiska snussorterna såsom Göteborgs Rapé, LD, Granit, Skruf, Zyn och Epok. Men även dom mer unika snussorterna som Byron, Odens, Islay Whisky och Siberia samt mycket mycket mer!

Medlemskap

medlemmar

Den största förmånen med Göteborgs Tobakshandel är medlemskapet. Att vara medlem i Göteborgs Tobakshandel låter dig få en 10% rabatt på alla köp i butiken samt ta del av det otroligt vackra rökrummet.

Rökrummet är inrett i en klassisk stil och har stora soffor och fotöljer där du kan verkligen slappna av. Nämnde vi att rummet är väl ventilerat och avsätt för att du skall kunna avnjuta dina cigarrer och pipor i en otrolig miljö.

Rummet går även att boka för medlemmar, detta är perfekt för svensexor, afterwork eller bara att slappna av med dina vänner. Det bjuds på kaffe och mindre tilltugg som man kan avnjuta tillsammans med sin cigarr.

Vi önskar alla våra kunder varmt välkomna in i Göteborgs Tobakshandel, vare sig du röker eller snusar så kommer du finna något som passar just dig!

Dela detta innehåll