Svea Snus - en nyhet på Nettotobak!

Svea Snus - en nyhet på Nettotobak!

Svea Snus är ett helt nytt märke här på Nettotobak. I detta blogg inlägg har vi suttit ner med tillverkaren och fått en inblick i produkten och vad den betyder för den svenska snusmarknaden.

Svea Snus lanserades här i dagarna, men processen bakom att ta fram snuset har varit en lång resa för killarna på ECO Tabak. Det första målet var att hitta den rätta tobaken som skulle producera den perfekta smaken och konsistensen för snus.

Smakerna var även en viktig faktor i framtagningen av snuset. Inte bara skall tobaken passa bra för sig själv utan skall även vara smakrik nog att kunna smaksättas och fortfarande känna den distinkta tobakssmaken.

Tillslut så fann man den rätta tobaken och började i det tysta pröva sig fram tills dom tillslut landade i det som nu säljs som Svea Snus.

Smaksättningen var uppenbar, Snuset är framtaget av Svenskar för Svenskar och för att passa in på den Svenska snusmarknaden så förväntas ett antal smaker.

Svea Original Classic är den ursprungliga smaken man skall välja om man uppskattar ett rent och tydligt snus som har en behaglig och rökig smak utav tobak.

Original Special däremot är den mest klassiska smakkombinationen när man ser till snus, en rik tobakssmak kontra en ljus smak utav bergamott. Bergamott i allmänhet är nog den mest Svenska snussmaken, det är inte en smak du finner så ofta i din lokala matbutik men i snus är det en perfekt avbrytare i tobakssmaken.

Sedan bjuder Svea på andra traditionella smaker såsom Mint, Enbär och Lakrits. Alla favoriter bland Svenska snusare. Av alla smaker finner man även en Vit Portion’s variant samt en Lös variant.

Svea Snus är ett roligt tillskott till oss här på Nettotobak. Om du redan provat snuset kan du skriva en kommentar om vad du tyckte om det!

Dela detta innehåll