LYFT Mint Slim All White Portion
LYFT Mint Slim All White Portion
LYFT Mint Slim All White Portion

LYFT Mint Slim All White Portion

produkt information för LYFT Mint Slim All White Portion

LYFT Mint Slim All White Portion är helvita prillor med en mjuk och rund smak av mint Portionerna är Slim All White portion vilket ger dig smala helvita portionspåsar helt utan tobak! Lyft tillverkas med växtfiber från eukalyptus och tall som ger mjuka och välbekanta portioner av helvitt snus som inte färgar tänderna.

Nikotinhalt: 8mg/g
Innhåll/dosa: 16,8g

399 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten LYFT Mint Slim All White Portion eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

LYFT Mint är ett helvitt snus med söt och rund smak av frisk mint. Nikotinet är utvunnet naturligt från vanlig snustobak och tillsätts till växtfiber för att ge mjuka naturliga prillor. Dom slimmade prillorna är smala och torra på ytan vilket ger en diskret och långvarig upplevelse.

Antal portioner/dosa: 24st
Vikt per portion: 0,7g

    Skriv din recension

    Lyft Varumärke

    LYFT är det senaste inom helvitt snus ! Här finner du smakrika och och vita prillor portionsprillor helt utan tobak! Alla portioner är slimmade och passar bekvämt under läppen medan dom rinner mindre än original prillor och ger en längre snusupplevelse som fördelar smak och nikotin över en längre period. 

    LYFT är uppföljaren till EPOK som är världens första vita snus. På Nettotobak har vi LYFT i alla olika smaker med unika och spännande smaksättningar såsom Lakrits, Citrus och Mint! Men i LYFT familjen finner man även några utstickande smaker såsom Melon och Blåbär!

    LYFT