LYFT Lime Slim All White Portion
LYFT Lime Slim All White Portion
LYFT Lime Slim All White Portion

LYFT Lime Slim All White Portion

produkt information för LYFT Lime Slim All White Portion

LYFT Lime SLim All White Portion ett kritvit snus med en frisk och syrlig smak utav färsk lime. Portionerna är Slim All White portion vilket ger dig smala helvita portionspåsar helt utan tobak!

Nikotinhalt: 8mg/g
Innhåll/dosa: 16,8g

399 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten LYFT Lime Slim All White Portion eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

LYFT Lime har en intensiv syrlig och något söt smak av färsk lime med inslag av apelsin och citron för en extra frisk upplevelse. LYFT är helvitt snus utan tobak fast med den klassiska smaken och nikotinet intakt. Nikotinet är utvunnet naturligt från vanlig snustobak och tillsätts till växtfiber för att ge mjuka naturliga prillor.

Antal portioner/dosa: 24st
Vikt per portion: 0,7g

    Skriv din recension

    Lyft Varumärke

    LYFT är det senaste inom helvitt snus ! Här finner du smakrika och och vita prillor portionsprillor helt utan tobak! Alla portioner är slimmade och passar bekvämt under läppen medan dom rinner mindre än original prillor och ger en längre snusupplevelse som fördelar smak och nikotin över en längre period. 

    LYFT är uppföljaren till EPOK som är världens första vita snus. På Nettotobak har vi LYFT i alla olika smaker med unika och spännande smaksättningar såsom Lakrits, Citrus och Mint! Men i LYFT familjen finner man även några utstickande smaker såsom Melon och Blåbär!

    LYFT