G.4 Blush Slim All White

G.4 Blush Slim All White

produkt information för G.4 Blush Slim All White

G.4 Blush Slim All White - Portionspåsar med en ljus och kryddig smak. Påsarna är smaksatta med ingerfära och blodapelsin för en frisk och söt smak. Prillorna är långsmala helvita prillor med en diskret passform. Prillorna rinner mindre för en längre smakupplevelse.

G.4 är en ny serie från General, helt fri från tobak!

Nikotinhalt: 8mg/g

189 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten G.4 Blush Slim All White eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

G.4 Blush Slim All White - Portionspåsar med en ljus och kryddig smak. Påsarna är smaksatta med ingerfära och blodapelsin för en frisk och söt smak. Prillorna är långsmala helvita prillor med en diskret passform.

Prillorna kommer i Slim All White formatet vilket ger smala och mjuka prillor som är torra på ytan, detta i sin tur ger en låg rinnighet och en långvarig smak! All white prillor håller sig även vita före, under och efter snusningen! 

Ingredienser: vatten, växtfiber, fyllnadsmedel (E 460), tobak (innehåller nikotin), fuktighetsbevarande medel (E 422), vegetabilisk olja, salt, surhetsreglerande medel (E 525), aromer, emulgeringsmedel (E 471), sötningsmedel (E 950).

Prillor/dosan: 24st
Snusvikt/dosa: 19,2g

 

7311250104985

  Skriv din recension

  G.4 Banner

  G.4 en ny generation av General Snus! G.4 är ett försök att ta General i en ny riktning, med en helt ny framställningsmetod så består G.4 av helvita prillor med exakt samma konsistens och känsla som traditionellt white snus. G.4 är en serie med all white snus som inte innehåller tobak utan istället växtfibrer.

  Prillorna i G.4 är alla slimmade vita prillor som har en optimerad passform som rinner mindre och ger smak och nikotin under en längre period. 

  Här på Nettotobak finner du alla olika utföranden av den nya G.4! 

  G.4 lanserades först på den Norska marknaden men har nu äntligen kommit till Sverige.

  G4